Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Den nya digitala tidsÄldern" by Eric Schmidt & Jared Cohen " eBook PDF Kindle ePub Free

Den nya digitala tidsÄldern

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den nya digitala tidsĂ„ldern
  • Author : Eric Schmidt & Jared Cohen
  • Release Date : January 31, 2018
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1378 KB

Description

HÀr möts tvÄ vÀrldsledande tÀnkare inom teknik och utrikespolitik i ett efterlÀngtat och unikt samarbete. En omvÀlvande framtidsvision Àr redan hÀr: en vÀrld dÀr alla Àr uppkopplade, full av utmaningar att möta och fördelar att ta tillvara. Eric Schmidt hör till Silicon Valleys frÀmsta företagsledare och har gjort Google till ett av vÀrldens mest inflytelserika bolag. Jared Cohen Àr VD för Google Ideas och tidigare rÄdgivare till utrikesministrarna Condoleezza Rice och Hilary Clinton.
Med sin kombination av kunskap och erfarenhet, har författarna en sÀllsynt god möjlighet att besvara de svÄraste frÄgorna om vÄr framtid:
Vem kommer att ha mest makt, medborgaren eller staten? Gör ny teknologi att det blir svÄrare eller lÀttare att genomföra terrordÄd? Vad rÄder det för relation mellan sÀkerhet och rÀtten till ett privatliv? Hur mycket kommer vi att vara tvungna att lÀmna bakom oss för att vara med i den nya digitala tidsÄldern?
I denna banbrytande bok kombinerar Schmidt och Cohen observationer och insikter för att mÄla en bild av den vÀrld som vÀntar oss om nÄgra decennier. Den nya digitala tidsÄldern Àr en bÄde pragmatisk och inspirerande redogörelse för vart vÀrlden Àr pÄ vÀg. Med sjÀlvförtroende och klarsynthet visar författarna hur mycket vi har att se fram emot och vad vi ska akta oss för nÀr den största informationsteknologiska revolutionen i mÀnsklig historia fortsÀtter att utvecklas.


Download Ebook "Den nya digitala tidsÄldern" PDF ePub Kindle